Om Thaimassage

Enligt thailändsk filosofi är god hälsa och frihet från smärtor resultatet av ett obehindrat flöde av kroppens energiströmmar. Traditionell Thaimassage har funnits i mer än 2000 år och skiljer sig från den västerländska massagen genom att musklerna utsätts för djupt punkttryck.
Thaimassage består av två huvudprocedurer, milda tryckningar och passiva stretchrörelser. Massören använder inte bara händerna utan även sina armbågar och ibland även sina fötter för att frigöra spänningar i dina muskler. Genom den mekaniska bearbetningen lösgörs blockeringar och spänningar som orsakar smärtor och värk.
Processen är mycket noggrann och varje muskel får sin del av behandlingen.

Effekten av Thaimassage är avslappnande och energigivande. Att bli behandlad är nästan som att få akupressur och uföra yoga utan att du behöver anstränga dig. 
Thaimassage hjälper till att öka flexibiliteten, stimulerar de interna organen, justerar skelettstrukturen, minskar muskel- och ledspänningar, lindrar smärtor, stärker immunförsvaret och förbättrar din sömn.
Denna uråldriga metod är välgörande för både gammal och ung, aktiv eller inaktiv. Och dessa metoder, utförda i en lugn och avslappnande atmosfär, får din kropp att slappna av och stress och andra störingar frigörs. Efter en behandling upplever de allra flesta en avslappnad positiv känsla samt känslan av att ha mer energi.